Képgaléria ajánló

bentley-kavicsfelverodes-011

Az égiek is támogatták az autókiállítást

Színes modellpaletta, számos különleges jármű, jó idő, és hangulatos kísérőrendezvények garantálták a hétvégi Autó-Motor kiállítás sikerét a szegedi Napfény Parkban.

Már hagyomány a szegedi Autó-Motor kiállítás, ahol minden évben tavasszal, vagy ősszel mutatják be a márkakereskedők a legfrissebb modellpalettájukat. Az esedékes tavaszi randevúhoz idén az égiek is csatlakoztak: mindössze egy rövid zápor frissítette fel az amúgy kánikulai időjárást.

A szegedi Napfény Parkban a „felhozatalra” sem lehetett panasz, színes volt márkapaletta, bizonyítva a technika és a design óriási fejlődését. A látogatók szakszerű tanácsokba és kedves fogadtatásban részesültek, illetve kaptak felvilágosítást az árakról valamint újdonságok műszaki adatairól. Nem hiányoztak a különlegességek sem, olyan modelleket is láthatott a közönség, mint a Lamborghini Gallardo, Mercedes CL 63 AMG, E 63 AMG, TVR, Mercedes SLK, Chevrolet Corvette, valamint az oldtaimerek is megmutatták a legszebb arcukat.

Ábrahám Zsolt a kiállítás állandó szervezője elmondta, hogy a látogatók létszáma kevesebb volt, mint az őszi kiállításon, de ennek okát a gazdasági válsággal összefüggő érdektelenségben és annak visszatartó „mellékhatásában” látja. Kiemelte a kereskedők kitartását és partnerségét, melyben látható, hogy energiát és – a szűkös – anyagiakat nem kímélve kiállítottak, és bizakodnak a piac mielőbbi javulásában.

A főszervező elmondta, az szinte biztos, hogy ilyen nagyméretű kiállítást a jövő őszig nem terveznek, ő pedig reménykedik a gazdasági helyzet javulásában, amely befolyásolja az élet minden területét, így az „autók csodálatos világát” is.

delmagyar.hu