Képgaléria ajánló

audi_q7-05

Tavaszi Autó-Motor kiállítás a Napfény Parkban

Autó és motorkiállítás lesz május 28-29-én a szegedi Napfénypark nagy parkolójában, járműújdonságokkal, boszorkányos és komoly autóversennyel, valamint gyermek go-kart pályával.

Az autókért és motorokért rajongók mindig nagy várakozással figyelik a keréken guruló és motorizált járművek bemutatóját Szegeden. Ilyenkor, ha az „égiek” is kedveznek, több ezren látogatnak ki a szegedi Napfényparkba és nézik meg a technika legújabb vívmányait.

A kiállítás 2003 májusa óta vonultatja fel a legújabb járművek, gépkocsik, motorkerékpárok és különlegességek szinte teljes választékát a kapcsolódó kiegészítőkkel és felszerelésekkel, színes programokkal, felnőtteknek és gyermekeknek.

Ábrahám Zsolt a Rádió Plusz autós műsorvezetője, a kiállítás főszervezője, elmondta, hogy az idén a legújabb járművek mellett megjelennek a veterán autók és motorkerékpárok, valamint az épített autókülönlegességek is, melyekből csak egy-egy darab létezik.

A kiállítás május 28-29-én lesz meg a szegedi Napfénypark bevásárló központ lezárt nagy parkolójában, ahol 28-án délután rendezik meg a „Boszorkányok négy keréken” női autós ügyességi versenyt, majd 29-én lesz az egész napos TMAX Kupa autóverseny. Ez utóbbit lapjaink, a Délmagyarország és a Délvilág kiadója, a Lapcom Kft. az elmúlt évekhez hasonlóan támogatja. A programra várják az adrenalinnal fűtött rajongókat és azokat, akik szeretnék próbára tenni tudásukat és beneveznek a kategóriánként kiírt futamokba. (Az ilyenkor szokásos ételről és italról, a vendéglátásról idén a Toyota TMAX csapata gondoskodik.)

Az idei különlegesség a gyermekek részére az épített óriás go-kart pálya, melyen 3 éves kortól körözhetnek a kicsik és nagyobbak, belekóstolva a versenyzők – és a biztonságos szórakozás – világába.

A közönség szavazhat az általa legszebbnek tartott autóra, a „Kiállítás Szépe” díjat, 29-én 17 órakor adják át a helyszínen – 2010-ben az őszi autósrandevún a Ford Focus RS500 nyert. A Rádió Plusz „Parkoló” című magazinműsora a helyszínről ad beszámolót – az eseményt támogatja két portálunk, a Delmagyar.hu és az Autopro.hu is. Óránként autós csomagokat sorsolnak ki a látogatók között, akik helyesen válaszolnak egy-egy autózással kapcsolatos kérdésre.

A kiállításon ott lesznek a legújabb Mercedes, Audi, Volkswagen, Mazda, Toyota, Honda, Subaru, Suzuki, Citroen, Hyundai, Ford, Volvo, Mitsubishi és Nissan modellek, valamint Yamaha motorkerékpárok. Természetesen lesznek különlegességek is, az olasz autólegendák közül a Ferrari és a Lamborghini, valamint az angolok büszkesége az Aston Martin. A kiállítás május 28-án délelőtt kilenctől 29-én délután hatig tekinthető meg, a belépés ezúttal is díjtalan.

 delmagyar.hu